Gentlemens Fair strijkt neer in Waregem

Gentlemens Fair

Mathieu Damiens en Aaike De Jonghe, twee rasechte West-Vlamingen, organiseren de Gentleman’s Fair, de eerste stijlvolle en kwalitatieve beurs in België met producten en diensten gericht op mannen. Denk aan auto’s & motoren, boys toys, reizen, mode, accessoires, design, sport, gastronomie, kunst & cultuur, horlogerie, gadgets, noem maar op. “Chique maar niet onbetaalbaar, mannelijk maar nooit vulgair,” aldus de initiatiefnemers. “Ook dames zijn uiteraard van harte welkom. We voorzien een Ladies’ Corner waar zij – als ze dat wensen – kunnen bekomen van al de drukte. Hierin bieden we hair & make-up aan, en zullen geselecteerde producten voor dames te vinden zijn.”
 De Gentleman’s Fair staat gepland op 11, 12 en 13 november 2016 in Waregem Expo. “We kozen voor Waregem vanwege de centrale ligging in Vlaanderen en omdat de stad behoort tot één van de meest dynamische steden van Vlaanderen,” aldus Aaike De Jonghe. “We kiezen bewust voor kwaliteit in combinatie met een hoog gevarieerd aanbod. We werken daarom ook met exclusiviteit binnen elke productgroep.” 

De bezielers achter de Gentleman’s Fair zijn Mathieu Damiens en Aaike De Jonghe, twee West-Vlaamse ondernemers met een hoofd vol ideeën en een liefde voor mooie objecten. Grafisch ontwerper Mathieu Damiens is zaakvoerder van communicatiebureau Madam en werkt op dagelijkse basis met mooie beelden en objecten. Als fotograaf is hij gespecialiseerd in de fotografie van oldtimers en exotische wagens. Wanneer hij geen campagnes creëert voor zijn klanten, jaagt hij op de wagens van zijn bucketlist of zoekt hij de ideale lijn op circuit. Zijn partner Aaike De Jonghe is kunsthistorica. Samen met Mathieu richtte ze in 2009 het hedendaags kunstplatform Mad Art op dat vandaag het werk van meer dan zestig hedendaagse kunstenaars promoot op gerenommeerde kunstbeurzen in binnen- en buitenland. Mad Art laat haar toe twee van haar passies te combineren: kunst en reizen. Via Mad Art hebben Mathieu en Aaike een jarenlange ervaring als exposant. Het idee voor de Gentleman’s Fair ontstond uit hun vaststelling dat veel beurzen zich vooral richten tot vrouwen en de interesses van mannen te weinig worden aangesproken. (KC)

Meer informatie: www.gentlemansfair.be