KORTRIJK – De creatieve en bijzonder sterk groeiende start-up Get Driven wil uiterlijk in 2019 zijn entrée maken op de Nederlandse markt. Om die stap te zetten wordt nu een aangepaste app ontwikkeld. 

Get Driven werd in 2015 opgericht door Gunther Ghysels. Hij slaagde er in om een gat in de markt op te vullen door chauffeurs ter beschikking te stellen voor wie daarom vraagt. De aanleiding om een chauffeur in te schakelen kan meervoudig zijn: alcoholcontroles vermijden bijvoorbeeld, maar even goed verloren tijd in files alsnog efficiënt besteden. Nogal wat ondernemers doen graag beroep op Get Driven. De chauffeurs die Get Driven ter beschikking stelt zijn professioneel opgeleid en ze worden zorgvuldig gescreend op hun rijvaardigheden en attitude. De drivers rijden met de wagen van de opdrachtgever. Zakenmensen halen meteen return on investment uit de aangeboden ‘gemak’ formule.

Get Driven werkt met 150 chauffeurs en heeft 300 tot 500 opdrachten per maand. Het succes op de Belgische markt spoort Gunther Ghysels aan om het ook in het buitenland te wagen. Nederland en ook Luxemburg krijgen het West-Vlaamse concept binnenkort dus ook op hun bord geserveerd.