Goeroes geven gastcollege in Kortrijk Xpo

Kick-off 15-03-2016Exponential Academy (EA), een samenwerkingsverband van privé-partners, bedrijven en institutionele instellingen (zoals de Provincie West-Vlaanderen en de POM West-Vlaanderen) wil op alle mogelijke manieren het ondernemerschap een duw in de rug geven. Per 15 maart haalt EA een aantal absolute topsprekers naar de regio. In Kortrijk Xpo staan onder meer Geert Noels, Peter Hinssen en de Amerikaanse goeroe  Brad Templeton geprogrammeerd. Zij zullen hun visie geven op de toekomst “horizon 2030”.

De initiatiefnemers vinden het hun plicht om jonge en ambitieuze ondernemers ook voor te bereiden op transformatie en disruptief denken. De uitdaging bestaat e rin om altijd opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe kansen en toegevoegde waarde voor mens en maatschappij. “Dankzij technologie en revolutionaire businessmodellen verandert de wereld vandaag exponentieel, of we het nu willen of niet,” aldus EA. “Het wordt tijd dat niet alleen Silicon Valley maar ook Vlaanderen exponentieel denkt én doet. Exponential Academy wil dat proces inspireren en begeleiden.”

Op 15 maart biedt er zich een unieke kans aan om internetpionier Brad Templeton samen met Peter Hinssen en Geert Noels aan het woord te horen over driverless cars, robotica, big data, biotech, blockchain, cloud computing, privacy, security, enzovoort. Onze boodschap? Be there. (KC)