Als enige West-Vlaams communicatiebureau werd Focus Advertising uit Kortrijk geselecteerd door Google voor hun exclusief en internationaal gerenommeerd businessprogramma Elevator. Doel van het programma is de groei van agencies te versnellen. Voor hun Elevator Business Coaching Academy selecteerde Google 18 “high potential agencies” in België op basis van de kwaliteit van de geleverde prestaties en de groeifase. Tijdens meerdere sessies, die plaats vinden in de kantoren van Google Belgium, krijgen de agencies te horen hoe ze sneller kunnen groeien.

Het vijf maanden durende programma wordt geleid door de gerenommeerde businesscoach Robert Craven. Craven is een internationaal gerenommeerde keynote business speaker, consultant en auteur van boeken als Grow your digital agency, Bright Marketing en Grow your service firm.  Inmiddels heeft Focus Avertising zijn “eerste schooldag” achter de rug. Klaas Fremaut, CEO van Focus Advertising, getuigt: “We worden gechallenged in onze bedrijfsstrategie. Onze coach speelt op Europees topniveau. Robert Craven geeft ons zowel in groep als individueel coaching in zowel strategy, sales en marketing, finance en operations.”

Focus Advertising, dat zich hybride positioneert (off- en online), heeft een vaste ploeg van 20 medewerkers en werkt voor bedrijven of organisaties als Renson Ventilation, Sunprotection, Standaard Boekhandel, Lattoflex, Ardo, Wienerberger, Velofollies, Recticel, Barco, Novy of Skylux.