Het Kuurnse energiebedrijf G&V blijft in alle opzichten groeien. Het bedrijf dat onder leiding staat van CEO Xavier Dewulf blijkt ook zeer succesrijk met zijn klantvriendelijke CAPS-kaart die het jaren terug lanceerde. De CAPS-kaart is als toegangskaart tot het benzinenetwerk een handige tool bij tankbeurten. Bedrijven maken er massaal gebruik van.

G&V heeft nu zijn CAPS-kaart ook geïntroduceerd bij Octa+. Het benzinemerk Octa+ is goed voor 170 stations extra. Het voordeel van de CAPS Fuelcard is dat het een multibrand tankkaart is die dus aanvaard wordt bij meerdere merken in de BENELUX. Inmiddels heeft G&V de gebruiksvriendelijke kaart binnengeloodst bij zowel grote als kleine benzinedealers. Naast het eigen G&V-netwerk, gaat het om Esso (in de hele BeNeLux), Texaco (België en Luxemburg), Desimpel, Maes, Heite, Van Raak, het Nederlandse Tamoil en dus nu ook bij de 170 sites van Octa+. In de praktijk komt het er op neer dat G&V met zijn kaart is uitgegroeid tot het grootste Belgische multibrand netwerk in de Benelux, met ruim duizend locaties.

G&V is de grootste onafhankelijke speler van de Belgische sector. Het bedrijf uit Kuurne groeide uit van een kleine lokale speler tot een gigant, met een eigen retailnetwerk (zowel benzine als CNG) maar ook met een indrukwekkende eigen opslagcapaciteit (in Roeselare, pal naast de E403).