G&V zorgt voor stunt bij wielerploeg Lotto-Soudal

gv-wielrennenDeze week vond in Brussel Expo naar jaarlijkse gewoonte de ploegvoorstelling plaats van wielerploeg Lotto Soudal. Het WorldTour-team, damesteam en belofteteam voor 2017 werden uitvoerig voorgesteld aan het nieuwsgierige publiek. Verwachtingen voor 2017, terugblik op 2016, voorstelling van nieuwe renners, elke wielerliefhebber genoot van begin tot einde.

Dé verrassing van de avond was echter dat brandstoffensponsor G&V Energy Group een tweede spiksplinternieuwe teambus schonk met alle mogelijke comfort om de renners in optimale omstandigheden te verplaatsen. CEO Xavier Dewulf van G&V gaf tekst en uitleg over het waarom. Hij overhandigde de sleutels ook officieel aan sportief manager Marc Sergeant en alle aanwezigen konden in primeur een kijkje nemen in de nieuwe Van Hool bus.

G&V (voluit Ghekiere & Verbeke) is als co-sponsor van het wielerteam niet aan zijn proefstuk toe. Enkele jaren terug werd al een eerste bus gesponsord. Ook toen was Van Hool de leverancier. Het brandstofbedrijf uit Kuurne probeert via de populaire wielersport niet alleen zijn eigen merknaam en netwerk meer bekendheid te geven, maar zet ook de zogenaamde CAPS-benzinekaart (waarmee in het hele land kan getankt worden) in de kijker. (KC)