Hebbes.be blijft groeien

nieuwe hebbesHEBBES.be, de immo site van Het Mediahuis verheugt zich in een fors groeiend aantal bezoekers met maar liefst 31 procent. De initiatiefnemers zeggen dat ze de surfers een optimale bezoekervaring hoopt te bieden, onder meer via een nieuwe layout. Daarnaast wordt ook extra aandacht geschonken aan de beleving via mobiel en tablet gebruik, wat onmisbaar is geworden bij het zoeken van een (t)huis.
Hoewel de grote meerderheid van de surfers nog steeds via de desktop versie komt, is er toch ook sprake van een markante stijging van het aantal gebruikers via tablet of mobile devices.

Meer dan 1400 makelaars publiceren hun panden op HEBBES.be. Op de site worden enkel panden van professionals aangeboden, het resultaat van een duidelijke strategie. Dat garandeert enerzijds het Hebbes publiek een kwalitatief aanbod van panden. Anderzijds differentieert dat HEBBES.be van andere spelers in de competitieve classifieds markt. Op de site “West-Vlaanderen worden er 13.300 panden te koop en 2.779 panden te huur aangeboden. Liefst 276 makelaars uit West-Vlaanderen hebben hun aanbod op HEBBES.be bekend gemaakt. HEBBES.be werd opgericht in 2002 als een algemeen zoekertjesplatform. In maart 2014 werd het profiel bijgestuurd naar een 100 procent immo site. De website is met een dagelijks bereik van meer dan 40.000 bezoekers uitgegroeid tot één van de grootste en meest professionele immo sites van Vlaanderen. (KC)