HR-dienstverlener Seven Miles opent kantoor in Brugse regio

zkatrmichMet de opening van nieuwe kantoren in Gent en Brugge, zet HR-expert Seven Miles uit Antwerpen een nieuwe stap in haar groeiplan. De expansieplannen worden gecoördineerd door Katrien Miechielssens die het team van Seven Miles voor het eerst vervoegt en naar eigen zeggen haar zevenmijlslaarzen aantrekt om de activiteiten verder uit te bouwen in Oost- en West-Vlaanderen. We hadden al langer de ambitie om Seven Miles regionaal uit te breiden. Met Katrien hebben we een gedreven onderneemster gevonden die haar schouders onder dit project wil zetten”, aldus Sandra Peeters, zaakvoerster van Seven Miles.

Vanuit het hoofdkantoor in Hove (Antwerpen) ondersteunt Seven Miles al enkele klanten in deze westelijke regio. De afstand staat echter haaks op de nabijheid en persoonlijke aanpak die Seven Miles hoog in het vaandel draagt.  Met deze regionale kantoren wil Seven Miles een lokale en betrouwbare HR-partner zijn voor ondernemers in Oost- en West-Vlaanderen. Katrien Miechielssens is nu nog even zaakvoerster van Retec Instruments en al 25 jaar onderneemster in hart en nieren. Nu de strategische fundamenten bij Retec zijn gelegd is voor haar de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging. Haar ambitie is om ondernemers te helpen bij hun groei en bij de uitbouw van hun team. Zegt Katrien Miechielssens : Als je een goed team hebt, kun je het maar beter goed soigneren”. Als West-Vlaamse onderneemster met Oost-Vlaamse roots is zij de geknipte persoon voor deze nieuwe opstart.

In Oost-Vlaanderen vindt Seven Miles onderdak in de moderne kantoren van Retec Instruments in Wetteren (Gent). In het najaar zullen daar de eerste ontbijtsessies en opleidingen georganiseerd worden. Oostkamp (Brugge) wordt de uitvalsbasis voor de dienstverlening in West-Vlaanderen. (KC)