De Heulse uitgeverij  INNI is sinds jaar en dag uitgever van de in Vlaanderen wereldberoemde scheurkalender De Druivelaar. Dat blijft ook zo in de toekomst, spijts hardnekkige geruchten over het tegendeel. “Sinds enige tijd doen er vreemde geruchten de ronde, geruchten waarin beweerd wordt dat de bekende Vlaamse dagblokkalender De Druivelaar volgend jaar niet meer zou verschijnen”, aldus Christine Desmet namens INNI Publishers. “Onze directie in Heule is in zijn wiek geschoten en terecht. We ontkennen formeel de geruchtenmolen en willen die valse berichten dan ook meteen de kop indrukken.”

De Druivelaar 2018, tevens de 103e editie, zal dus goed en wel verschijnen en is nog steeds springlevend. “Ook in 2018 biedt hij u elke dag een mopje, een mooie spreuk en tal van interessante tips om de dag aangenaam mee te beginnen”, aldus Christine Desmet. “De scheurkalender zal vanaf eind september in de winkels te koop zijn.”

INNI Publishers stond tot enkele jaren geleden bekend als Uitgeverij UGA. Het uitgeversbedrijf is gespecialiseerd in het publiceren van juridische en professionele informatie voor diverse doelgroepen, waaronder preventieadviseurs en milieucoördinatoren, politie, lokale besturen en handelsondernemingen. Veel overheden, politiediensten en advocaten vertrouwen voor hun dagelijks werk op de West-Vlaamse uitgaves met een betrouwbaar en pragmatisch juridisch karakter. Daarnaast staat INNI bekend voor een aantal “specials”, zoals het drukken van stembrieven of de uitgave van de Druivelaar.