Isolinvest blijft gaan voor groei

isolinvestHet beleid van de Vlaamse overheid om een betere isolatie van huizen aan te moedigen, blijft uiteraard niet zonder gevolgen voor een aantal bedrijven die zich op die markt gooien. Het nog jonge Deerlijkse bedrijf  Isolinvest is er maar een van. “Wij zijn in deze fase sowieso op zoek naar gemotiveerde commerciële medewerkers (externe dienst),” aldus zaakvoerder Stefaan Manderick. ”

Isolinvest bestaat sedert februari 2010 en startte aanvankelijk met enkel isolatie. In 2015 werd deze algemene noemer opengetrokken en werden subafdelingen opgericht. Dat leidde tot twee bijkomende divisies: een afdeling “plat dak” en een afdeling “urbanscape groendak”. Dit is een extensief groendak, maar een lichtgewicht tegenover de reeds bestaande groendaken. Het concept kan ook op de meeste daken toegepast worden. In 2016 voegde Manderick nog een nieuwe activiteit toe, meer bepaald met gevelreiniging. “Dit sluit aan bij onze afdeling spouwmuurisolatie,” zegt Stefaan Manderick. “Klanten vroegen meer en meer na het inblazen van de spouwmuren om ondertussen ook de gevel eens een beurt te geven. Daarbij werken we zoveel mogelijk et ecologische producten. Dit alles valt voorlopig nog onder de firma Isolinvest.”

Volgens plan zou er in januari 2017 een apart bedrijf “RENOINVEST” worden opgericht. De reden: omdat renovatie in de toekomst belangrijker en belangrijker zal worden. (KC)