IT-bedrijf Savaco toont zich van zijn meest sociale kant voor Levensloop

Savaco Levensloop

Het Kortrijkse IT-bedrijf Savaco van het duo Rik Vandemoortele en Carl Sabbe toont zich van haar meest sociale kant. De bedrijfsleiding roept eigen medewerkers maar ook klanten op om deel te nemen aan de “anti-kanker manifestatie” Levensloop in Kortrijk (komend weekend). Savaco viert dit jaar haar 25ste verjaardag en wil met enkele acties scoren. Bij wijze van dankbaarheid engageerde Savaco zich als één van de hoofdsponsors van Levensloop Kortrijk. Deze 24 uur estafetteloop ten voordele van stichting tegen kanker gaat door op 10 en 11 september op de Lange Munte te Kortrijk. Ook klanten van Savaco worden opgeroepen om mee te lopen. Het inschrijvingsgeld (10 euro) wordt alvast door Savaco betaald.  Op die manier hoopt het bedrijf een mooi bedrag te kunnen ophalen voor de werking van Levensloop.

Levensloop Kortrijk, inmiddels aan de derde editie toe, is een feestelijk evenement waarbij het 24 uur helemaal draait rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker. Het ingezamelde geld wordt gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek, preventieprogramma’s, hulp en bijstand aan kankerpatiënten en hun familie.  Over de motivatie waarom Savaco Levensloop Kortrijk financieel ondersteunt zegt Savaco’s CEO Rik Vandemoortele het volgende:  “Vanaf de start van ons bedrijf hebben we getracht om voldoende oog te hebben voor goede doelen en waar mogelijk deze te ondersteunen. Omdat we dit toch wel een deel van onze plicht vonden als ondernemer. Ondertussen hebben we 25 gezonde jaren achter de rug. We zijn hiervoor enorm dankbaar en geven dan ook graag iets terug. Levensloop Kortrijk is een bijzonder mooi initiatief. Het leek ons dan ook echt gepast om in ons feestjaar dit evenement te ondersteunen.” Om het finale sponsorbedrag nog hoger te krijgen doet Savaco ook nog een extra oproep: “We willen niet alleen passief financieel sponsor zijn, aldus Vandemoortele. We willen ook met een Savaco delegatie actief deelnemen. 24 uur meelopen om zo alle ‘vechters’ een hart onder de riem te steken. We doen hierbij nog een speciale oproep aan onze klanten. We nodigen hen graag uit om mee te lopen met het Savaco-team. Het inschrijvingsgeld van €10 nemen we voor onze rekening. Zo brengen we medewerkers én klanten samen op dit unieke event en hopen we finaal een mooi bedrag te kunnen sponsoren. Hoe meer zielen dus, hoe meer vreugde en vooral meer centen voor dit goede doel.” (KC)

info: http://www.savaco.com/nl/nieuws/detail/levensloop-kortrijk-kan-rekenen-op-de-volle-steun-van-savaco-loop-je-met-ons-mee