Izegemse ICT-bedrijf Soft Naert viert tiende verjaardag van “eMeubel”

eMeubel logo 2016Meubelzaken mogen dan al gecatalogeerd worden als traditionele of klassieke business, toch kunnen ook deze winkels niet zonder moderne softwarepaketten. Daar weten ze bij het Izegemse IT-bedrijf Soft Naert alles van. Sinds 1980 biedt Soft Naert al oplossingen op maat aan meubelondernemingen. Tien jaar terug kwam daar een bijkomende dimensie bij dankzij het softwarepakket eMeubel. Doorheen de jaren onderging het programma tal van veranderingen en evolueerde het mee om te voldoen aan de vraag van moderne meubelzaken. Bij Soft Naert zetten ze graag de tiende verjaardag van het succesrijke softwarepakket in de kijker.

In België heeft het West-Vlaamse bedrijf de kaap van 100 winkelpunten al een tijdje bereikt. In de praktijk betekent dit dat meer dan 1000 gebruikers op een dagelijkse basis de Izegmse software gebruiken. Dankzij deze ondernemers en gebruikers is Soft Naert de Belgische marktleider binnen de sector. Ook internationaal maakt het programma furore. eMeubel wordt ondertussen actief gebruikt in de eigen winkels van meubelproducent Calligaris. Deze bevinden zich in Milaan, Berlijn, Londen en Parijs.

Soft Naert, gevestigd te Izegem, werd als ICT-bedrijf opgericht in 1980. De kmo biedt totale ICT oplossingen aan,  enerzijds door maatwerk, anderzijds door onze standaardoplossingen zoals onder meer eMeubel (het pakket voor de meubelhandelaar), Tribune  (boekhoudpakket) en eService (doeltreffende software voor de verkoop, verhuur en service van machines). De uitdaging bestaat er in te zorgen voor een betere, snellere en efficiëntere werking van de bedrijfsprocessen zodat dit uiteindelijk resulteert tot een groeiende en kostenbesparende organisatie. (KC)