De partners Jan Maes en Vincent Toye van de Revor Group bouwen in Brazilië 180 appartementen. Na de bouw en voltooiing van 45 units in 2016, alsook het eerste deel van een water pretpark ,zijn de bouwplannen klaar om te beginnen aan de bouw van 180 extra flats. Die appartementen komen op de achterliggende grond van de West-Vlamingen (26.000 m²), gelegen aan één van de mooiste stranden van Brazilië. De 180 appartementen worden allen verkocht op basis van een fractional selling formule, dit in samenwerking met de grootste Braziliaanse specialist terzake. De vraag naar dit soort product, waarbij de kopers een week of meerdere weken eigendom
kunnen kopen , is een hot topic in Latijns Amerika en is nieuw in de regio waar Maes en Toye sedert 2008 actief zijn.
“Wij hopen alle appartementen te verkopen in een 30 tal maanden en dit met de hulp van ons gespecialiseerd verkoopteam van 70 mensen, in Pipa en in Ponte Negra”, aldus Jan Maes en Vincent Toye. “In Europa is dat product verbrand, dit door malafide verkopers destijds, maar als je het spel correct speelt is het product top. Je kan namelijk met je gezin een eigendom kopen voor weinig geld en daar jaarlijks gebruik van maken zonder u zorgen te moeten maken over onderhoudskosten en slijtage want die kosten worden gedragen door alle kopers samen.”
Naast de 180 appartementen is recent het eerste deel van een waterpret park geopend (Aqua Pipa) voor de klanten alsook voor dagjestoeristen. Het park heeft meerdere zwembaden, glijbanen, talrijke waterattracties voor kinderen, een grote poolbar en eigen restaurant. Ook dit product is enig in zijn soort in de streek van Pipa , en krijgt reeds een 200 tal day users per dag over de vloer. In de wordt zelfs Stella geschonken. “Dit kan misschien meer Belgen lokken , want nu mikken we enkel op Brazilianen”, aldus Toye.

Pipa ligt in het noordoosten van Brazilië op een 50 kilometer van Natal. Het stadje met de witte stranden waar dagelijks dolfijnen rondhangen heeft een bruisend centrum met zowel Braziliaanse, Amerikaanse en Europese toeristen.