Jetairfly keert (deels) terug naar Zaventem

Airport OostendeVanaf maandag 11 april voert luchtvaartmaatschappij Jetairfly opnieuw vluchten uit vanuit Brussels Airport. Vijf vliegtuigen (waaronder de Boeing 787 Dreamliner) zullen instaan voor 18 bestemmingen. De overige vluchten blijven voorlopig vanop de luchthaven van Oostende vertrekken. Jetairfly hoopt om zo snel als mogelijk ook de rest van haar vloot opnieuw vanuit de thuisbasis Zaventem te laten opereren. De maatschappij legt momenteel de laatste hand aan haar vluchtschema tot 1 mei. Voor de vluchten die opnieuw vanuit Brussels Airport zullen opstijgen, geldt dat ze vertrekken op de oorspronkelijk geplande uren. Indien er vertrekuren zouden wijzigen, dan zullen Jetairfly en touroperator Jetair alle passagiers daarvan op de hoogte brengen. Reizigers vinden de laatste reisinformatie ook steeds via www.jetairfly.com.
Touroperator Jetair en luchtvaartmaatschappij Jetairfly vragen hun reizigers om drie uur op voorhand aanwezig te zijn op de luchthaven en om de website van Brussels Airport te raadplegen voor alle laatste informatie over de toegankelijkheid van de luchthaven.
Voor reizigers wiens vluchten nog vanuit Oostende vertrekken, blijven Jetairfly en Jetair gezamenlijke shuttlecars inleggen tussen Parking T van de Heizel en de luchthaven van Oostende. Tussen dinsdag 22 maart en maandag 11 april zal Jetairfly 522 vluchten en 76.500 passagiers hebben omgeleid. Alle vluchten met volgende bestemmingen keren vanaf 11 april zeker terug naar Zaventem: Alicante (7 vluchten per week), Athene, Cancun, Faro, Fuertaventura, Funchal, Gran Canaria, Hurghada, Lanzarote, Malaga (7 vluchten per week), Paphos, Pristina, Punta Cana, Reus, Tel Aviv
Tenerife (7 vluchten per week), Varadero en Xerez. (KC)