philip-vanassche-jurgen-carlierAls u journalisten en managementgoeroes mag geloven, kan u als ondernemer maar beter uw zaak opgeven, of minstens radicaal omgooien. Want de digitale disruptie haalt alle traditionele businessmodellen onderuit,
zo heet het. De toekomst is aan de Amazons en de Ubers van deze wereld. En wie hen niet kan bijbenen, is gedoemd om te verdwijnen.
Gelukkig hoeft het zo’n vaart niet te lopen. Tenminste dat beweren Jurgen Carlier en Philippe Vanassche in een nieuwe naslagwerk. De digitale ontwikkelingen van de laatste jaren dwingen ondernemers inderdaad om een en ander te herzien. De wereld is een dorp geworden en zijn bewoners – uw klanten – willen de klok rond op hun wenken worden bediend. Maar als u uw organisatie aan die veranderde
wereld wilt aanpassen, hoeft u dat niet drastisch en halsoverkop te doen, aldus de auteurs die ook het te volgen pad aanwijzen. U denkt eerst goed na, om dan stap voor stap uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. De methode JIT 2.0 reikt daarvoor een handig stappenplan aan. Stapsgewijs brengt u door middel van webapplicaties de juiste informatie op het juiste moment bij de juiste persoon. Geleidelijk aan versterkt u uw organisatie en wapent u haar tegen de uitdagingen van morgen.
Al sinds 1990, de oertijd van het internet, bouwt het Izegemse Korazon webapplicaties op maat. Zaakvoerders Jurgen Carlier en Philip Vanassche hebben in al die jaren geleerd dat een pragmatische benadering van organisatievraagstukken de beste is. Daarom ontwikkelden ze de JIT 2.0-methode, die ze delen in dit boek: een handig naslagwerk met een helder stappenplan en tal van inspirerende praktijkvoorbeelden. (KC)

info: JIT 2.0, Bedrijfsoptimalisatie via het web