Kennisdeling over nieuwe manieren van samenwerken door Teamleader

zteamleaderHet Gentse Teamleader, dat SaaS-oplossingen aanbiedt aan kleine en middelgrote ondernemingen voor CRM, projectplanning en facturatie en dat ondertussen in kantoren in de Gent, Amsterdam en Berlijn al een zestigtal medewerkers heeft, blijft hard aan de weg timmeren.

Op 19 mei organiseert Teamleader in Art Cube in Gent het event “Work Smarter” met de bedoeling om klanten een bijkomend duwtje in de rug te geven om hun ideale workflow te kunnen bereiken en om niet-klanten te overtuigen van de voordelen van zijn oplossingen.

“Maar”, zo benadrukt CEO Jeroen De Wit. “We zien het event tegelijk ook als een vorm van kennisdeling want in een snel evoluerende wereld veranderen nieuwe technologieën constant de manier waarop we samenwerken. De digitale transformatie en het nieuwe werken gaan hand in hand, ook voor de KMO. Veel KMO’s zijn op zoek naar een nieuwe manier van zaken doen. Via break-out sessies en input van specialisten willen we hen op weg helpen om dit op een professiponele manier aan te pakken.”

Naast Jeroen De Wit zullen op het event van 19 mei ook Frank Van Massenhove, Luk Dewulf en Jo Caudron hun licht laten schijnen over onderwerpen als het nieuwe werken, het ontwikkelen van talent en de nieuwste technologische veranderingen die elders in de wereld al aan de gang zijn en die ook in ons ondernemerslandschap de nodige deining zullen veroorzaken.

Meer info op : http://teamleaderevent.be.