KORTRIJK – Druk, druk, druk. We hebben het allemaal zo druk. Problemen hier, problemen daar, oplossingen bedenken. Het is zo druk dat er nog amper tijd is voor bezinning. Laat staan dat we één etmaal lang onze gsm, onze email, onze facebook en de hele digitale reutemeteut zouden moeten missen. Horesco referens (ik huiver als ik er al aan denk). En toch? Wat te denken van een dagje detoxen. Twee jonge ondernemers organiseren op 31 mei zo’n dag, de zogenaamde Focus Day. Een dagje met garantie: er zullen geen doden vallen.

Bedrijfsleiders hebben meestal geen tijd te verliezen. Maar wat dacht je van een dagje pauzeren? Sterke leiders erkennen het belang van een time-out, een moment om te herkalibreren en doelen en visies weer scherp te stellen. Organisatoren van de Focus Day zijn Korneel en Kasper Desmet. De locatie is geheim, maar er wordt een sprookjesachtig decor in het vooruitzicht gesteld. De deelnemers zijn bedrijfsleiders en ondernemers.

Eén dagje zonder digitale afleiding verdient een kans, vinden Korneel en Kasper Desmet. “Onze coaches-experts zullen de deelnemers de juiste tools aanreiken voor een kristalheldere focus op lange termijn”, zeggen ze. “Omdat de wereld meer dan ooit nood heeft aan sterk leiderschap, helpt Re-Treated bedrijfsleiders en ondernemers bewust omgaan met hun tijd. Wij halen u even weg uit uw drukke bedrijfsomgeving en omringen u met gelijkgezinden. Het is de perfecte setting om uw focus, inspiratie en
energie te vinden, net als nieuwe oplossingen voor de uitdagingen waar u voor staat. De kracht van Re-Treated zit – onder meer – in het verrassingseffect. Over het exacte programma blijven we dus graag nog even vaag. Weet dat u in goed gezelschap vertoeft en dat dit geen doordeweekse donderdag wordt. De hele dag wordt opgevat als een pauze. Geen dolce farniente, maar een dagje uit die inzichten verschaft in diverse thema’s.”

Na een succesvolle start in 2017 ontwikkelde Re-Treated naast business retreats in Colombia ook kortere pauzes voor leiders, zoals nu met de Focus Day, een workshop waarin ondernemers beter leren omgaan met de digitale overload.

info: per mail (info@re-treated.com) of +32 494 61 91 81