Kris Carrein – Het ideale medium voor contacten

ONDERWERP:  VOGELPARK WALSRODE DATUM: 23/06/2009 RUDI VAN BEEKFloralux is op zijn zachtst gezegd een begrip, en dat niet alleen in West-Vlaanderen, maar ook in de rest van Vlaanderen, een groot deel van Wallonië en Noord-Frankrijk. Een dagje Floralux wordt door veel bezoekers ervaren als een dagje uit. Het aanbod van het tuincentrum (planten, bloemen) is quasi eindeloos en overstijgt ruimschoots het tuingebeuren. Ook voor alle mogelijke attributen in het interieur is het winkelcentrum aan de rand van Dadizele “the place to be”.

Nadat Kris Carrein en zijn echtgenote de zaken in handen namen, groeide Floralux als kool. Ooit begon Floralux als een klein bloemenwinkeltje aan de basiliek van Dadizele. Kris Carrein is een bescheiden no nonsense manager van het betere soort. Een hard werkende CEO die een dynamisch team aanstuurt om altijd beter te doen en de klant op zijn wenken te bedienen. Dit betekent niet alleen een onwaarschijnlijk breed én kwalitatief assortiment, maar ook onklopbare prijzen.

Selfmade ondernemer Kris Carrein is verheugd met een initiatief als Made in West-Vlaanderen. “Een digitale website over het West-Vlaamse bedrijfsleven is het ideale medium om de soms te bescheiden ondernemende West-Vlamingen met elkaar in contact te brengen en hun nieuwsboodschap uit te dragen aan de rest van West-Vlaanderen,” zegt de CEO van Floralux. “Dit is zeker iets om fier op te zijn. Proficiat en veel lovende woorden voor het initiatief.”

Floralux werd opgericht in 1956 en is uitgegroeid tot één van de vaandeldragers van de provincie. Het West-Vlaams tuincentrum in Dadizele geeft aan 150 mensen werk en trekt jaarlijks meer dan 2 miljoen mensen naar de regio.