Het ondernemersbloed van de Waregemse costumier Kristof D’Hondt borrelt weer op. Recent opende hij zijn Maison D’Longueville VIP Boutique voor luxeproducten Montblanc en Lebeau-Courally (uurwerken en lederwaren van de West-Vlaamse ondernemer Joris Ide). Kristof D’Hondt behaalde in 2015 de titel ‘creatieve ondernemer van het jaar’. Met de opstart van Maison D’Longueville VIP Boutique is hij aan zijn vierde bedrijf toe. Hiervoor heeft hij zijn huidige winkel, die nog maar recentelijk was gerenoveerd, uitgebreid en heeft hij op de eerste verdieping een VIP Boutique geopend.

Kristof D’Hondt werd door de genoemde luxemerken zelf benaderd om een experience shop uit de grond te stampen waar de producten konden getoond en aangekocht worden. Het gaat enkel om gelimiteerde stukken van deze merken. De opening van de shop aan de Henri Lebbestraat vergde belangrijke investeringen, onder meer ook naar veiligheid. Sowieso wil de VIP Boutique ook een unieke ervaring meegeven aan de bezoekers. De VIP Boutique ging begin oktober open.

Maison D’Longueville is in Waregem en ver daarbuiten en begrip en staat bekend als high end partner voor horecakledij en kledingconcepten voor bedrijven. Daarnaast is de door ondernemerschap gepassioneerde Kristof D’Hondt nog de drijvende kracht achter Dine & Cook en achter Business Tailoring.