Latexco gaat verder in zee met wielterteam Etixx-Quick Step

latexco-3Het Tieltse Latexco van de familie Maes heeft zijn engagement als cosponsor van het wielerteam Etixx-Quick Step deze week bevestigd. Inmiddels is de kmo al 24 jaar vaste partner in het verhaal van de wielerploeg met een mondiale reputatie. Het logo van Latexco prijkt op de truien van de professionele renners die deel uitmaken van het team van Patrick Lefevre. “Voor een bedrijf als het onze is het belangrijk dat we een goede relatie onderhouden met het wielermilieu,” aldus Carol Maes, managing director bij Latexco en dochter van Luc Maes. “Via deze weg kunnen we ons eigen merk bekend maken en promoten over de hele wereld. We zijn dan ook fier dat we deel mogen uitmaken van zo’n ongelooflijk succesteam dat in 2016 tekende voor ruim vijftig overwinningen. We hopen dat het team en onze producten even succesrijk blijven in 2017.”

Ook Patrick Lefevre kan alleen maar dolblij zijn met de verlenging van het contract. “We hebben al altijd een zeer warme band gehad met het bedrijf én met de familie Maes,” aldus Lefevre. “Latexco is in die zin ook meer dan alleen maar een trouwe sponsor. Dat wij via onze successen in de sport ook kunnen bijdragen tot de groei en de ontwikkeling van hun firma, stemt me dan ook alleen maar gelukkig.”

Latexco produceert de basisgrondstof (latex) tot een breed gamma van producten die gebruikt worden bij de productie van matrassen, zetels en bedden. (KC)