Leman Cake Decorations verhuist van Zwevegem naar Moeskroen

Didier-IrisEind 2016 verhuist Leman Cake Decorations van Zwevegem naar Moeskroen. De werken van de nieuwe bedrijfsgebouwen in de Avenue du Haureu 2 in Luingne (Moeskroen) zijn alvast gestart. Rond deze tijd heeft de eerste steenlegging plaats in aanwezigheid van het personeel, de nieuwe buren en externe nieuwbouw-partners. De groei en het gebrek aan ruimte in Zwevegem noopten zaakvoerder Didier Leman tot een spring over de taalgrens.

De verhuis is volgens de bedrijfsleider noodzakelijk om de groei van het bedrijf ook de volgende jaren te kunnen verzekeren. Het bedrijfsgebouw wordt een combinatie van productie, distributie en burelen. Als top of the bill wordt de nieuwe vestiging een trendy democenter. “Daar zullen we onze klanten helpen te innoveren en in te spelen op de allernieuwste trends in taartversiering,” aldus Didier Leman.

Begin januari 2017 moet de kmo Leman Cake Decorations operationeel zijn in Moeskroen. Leman is een groothandel in taartdecoratie en dit via een uitgebreid en creatief gamma van taartdecoraties in chocolade, marsepein, suiker, hostie en plastiek. Georges Leman start in 1963 met de productie van marsepeinbloemen. Vandaag is Leman een nog steeds sterk groeiende kmo. De inspiratie voor het aanbod  wordt gezocht in de de 31 landen waar het bedrijf actief is. Het familiebedrijf wordt in de tweede generatie geleid door Didier en Iris Leman. (KC)