Henk Deloof wordt commercieel directeur bij Logflow. Dat liet het bedrijf zopas weten. De indiensttreding van Henk Deloof als commercieel directeur kadert in het ambitieus groeiplan van het in Loppem gevestigde Logflow. Henk Deloof was voorheen actief als commercieel verantwoordelijke bij Egemin, een automatiseringsbedrijf uit Zwijndrecht dat sinds enige tijd deel uitmaakt van de Kion groep (Still, Linde, Dematic…).  Logflow, als onafhankelijk consulting bedrijf met een sterke focus op automatisering binnen de magazijnwereld en de logistiek in het algemeen, kan de rijke ervaring van Henk Deloof dan ook perfect inpassen.

De drie pijlers van Logflow zijn logistiek, IT en automatisering. Met een snel evoluerende markt en technologie is het bij veel bedrijven soms moeilijk om up-to-date te blijven, zowel qua logistieke processen als qua technologie. Het team van Logflow kan zijn klanten een onafhankelijk platform bieden waar zij met al hun logistieke vragen terecht kunnen. Logflow is reeds sterk verankerd in de West- en Oost-Vlaamse regio, maar wil zijn competenties ook meer en meer aanbieden in andere regio’s. Naast de uitbouw van het recent geopende kantoor in Zandhoven zijn er al plannen richting Wallonië en Frankrijk.

Logflow werd in het jaar 2000 opgericht door Eric Vandenbussche. Het werd een echt groeiverhaal. Logflow wil met zijn ingenieurs en zijn hele team een pioniersrol blijven spelen in het logistieke landschap.