Made in brengt niet alleen dagelijks nieuws over het reilen en zeilen van de bedrijfswereld. Concept bedenker Mediahuis zorgt in de diverse provincies ook voor een “live event” dat zijn gelijke niet kent. Dat gebeurde al met succes in de andere Vlaamse provincies en nu is ook de jongste telg -Made in West-Vlaanderen- aan de beurt. Noteer alvast donderdag 23 november in uw agenda. Het event, inclusief walking dinner, gaat door bij Renson in Waregem.
Tijdens een Made in Live staan nuttige informatie en zalig netwerken helemaal centraal. “Wat Made in Live uniek maakt, is de combinatie tussen congres en netwerking”, aldus Dominique de Pesseroy namens het Mediahuis. “De Made in Live-sprekers zijn telkens rasechte ondernemers die je meestal nog niet op het podium zag staan, maar die wel heel wat wijze ondernemerslessen brengen. De topondernemers zijn Albert De Brabandere (Brouwerij De Brabandere en voorzitter van Jong Voka), Sylvie Becaus (Vlaamse Visveiling), de beloftevolle onderneemster Isabel Lambert (Washcot) en Barco-topman Yves Bryse. Ze profileren zich als heuse ambassadeurs van Made in Live.”
Made in Live zorgt, net als de dagelijkse nieuwsbrief, voor een sterk community gevoel, zo leert de ervaring in andere provincies. Voor meer info kan u terecht op www.madeinlive.be