Keyware, het bedrijf dat zich specialiseert in elektronische betaalterminals en transacties, sponsort voetbalploeg KV Oostende voor twee seizoenen. De professionele, innovatieve aanpak waarmee KV Oostende naar voetbal kijkt, overtuigde Keyware om tot een sponsoring over te  gaan. De internationale ambities van Marc Couckes ‘Weireldploegsje’ sluiten bovendien perfect aan bij de buitenlandse stappen die Keyware momenteel realiseert.

Dat het  KV Oostende de voorbije jaren opnieuw voor de wind gaat, heeft het te danken aan het professionalisme, de ondernemerszin, steile ambities, fair play en positieve uitstraling. Dat resulteerde op de tribunes al tot een stijging in het aantal supporters van 35 procent over de voorbije 2 seizoenen. Zo’n 7800 zetelen zich tegenwoordig in het stadion van Oostende. Maar ook naast het veld legt het sympathieke imago de kustploeg geen windeieren. KVO trekt met zijn positieve imago ook nieuwe sponsors aan die in de ploeg willen investeren. Sinds vorig jaar is Keyware Europees actief”, aldus Stéphane Vandervelde, CEO van Keyware. “Iets waar KV Oostende ook al eens van kon proeven dit jaar. We zetten dan ook graag onze schouders onder dit ambitieus project en waarderen de vechtlust, ondernemersspirit en doorzettingsvermogen van de ploeg.”

Ondernemerszin

Keyware richt zich als bedrijf vooral op kmo’s, bedrijven waar ondernemingszin belangrijk is. Die ondernemingszin vindt de betaalspecialist ook terug bij KV Oostende en haar medewerkers. Met de sponsorovereenkomst hoopt Keyware zijn betaalterminals en de nieuwe bestel- en betaalapp EasyOrder, bekender te maken bij ondernemers.

Voorzitter en ondernemer Marc Coucke is erg tevreden met de nieuwe sponsor. “Met de renovatie van de Versluys Arena wilden we onze accommodatie tot in de puntjes voorzien van alle comfort voor onze supporters en onze business-klanten”, aldus Coucke. “Het cashless payment-systeem dat we invoerden, laat alle fans toe om zorgeloos en snel aan te schuiven om hun dranken en catering aan te schaffen. Bijna vanzelfsprekend kozen we voor Keyware- betaalautomaten aan onze oplaadpunten. Zij kunnen ons een vlotte werking, een klantvriendelijke service en een hoge kwaliteit van hun dienstverlening en apparaten garanderen. En daar zijn we hen dankbaar voor.”