IEPER – Bellewaerde heeft tijdens de uitreiking van de Diamond ThemePark Awards de award gewonnen voor het “Park met het Beste Personeel”. Ook de award “Beste Beleving in de Zoo” gaat opnieuw naar familieattractie Jungle Mission. 

De Diamond ThemePark Awards zijn de oscars van de Belgische en Nederlandse pretparken. De awards worden uitgereikt op basis van online stemmen en een fan- en parkjury. “Maar liefst 35.000 mensen brachten hun stem uit voor deze nieuwe editie,” aldus Patrick Joossens, oprichter Diamond ThemePark Awards.

Het is de derde maal op rij dat Bellewaerde de award voor park met het beste personeel. ‘Wij zijn heel fier dat we deze award voor de derde maal in ontvangst mogen nemen”, aldus Stefaan Lemey, parkdirecteur in Ieper. “Het is een grote erkenning voor de dagelijkse inzet van onze gemotiveerde medewerkers om onze bezoekers een dag vol plezier en avontuur te bezorgen. Er zijn nog parken met attracties en/of dieren, maar het zijn ook nog altijd onze mensen die het verschil maken.”

De familieattractie Jungle Mission won opnieuw de prijs van ‘Beste Beleving in de Zoo’. In de waterattractie Jungle Mission worden bezoekers meegenomen naar de Jungle tijdens een spannende boottocht. Bellewaerde combineert in deze attractie zijn unieke mix van attracties, dieren en natuur. Bellewaerde heeft een lange traditie en is vandaag onderdeel van een Franse groep (Compagnie des Alpes).