Mental Squint geeft gratis advies aan starters

mental squintHet Tieltse reclamebureau Mental Squint pakt uit met een wel erg origineel idee: gratis “pop-up” communicatie-advies aan starters. “Startende ondernemers moeten heel veel doen op een korte tijd,” heet het bij Mental Squint. “Communicatie is niet hun corebusiness, en veel starters hebben weinig ervaring of te weinig tijd om een communicatiestrategie of -plan op te zetten. Toch is doeltreffende communicatie essentieel voor elke onderneming. Daarom hebben we in de zomermaanden een pop-up reclamebureau op poten gezet dat gratis advies geeft aan startende ondernemers.”

In de pop-up communicatiepraktijk in Brugge kunnen beginnende ondernemers tot eind september nog volledig vrijblijvend op consultatie komen voor een diagnose en analyse. Mental Squint heeft zijn praktijk ingericht in een soort van medische wachtzaal. “Net zoals bij artsen en specialisten kunnen onze patiënten bij ons terecht om hun verhaal te doen,” aldus Mental Squint. “We diagnosticeren vrijblijvend hun communicatieproblemen en voorzien hen van een gepast voorschrift of behandeling aan de hand van concrete tips en advies.”

Mental Squint is een full-service reclamebureau in Tielt met meer dan 15 jaar ervaring. Mental Squint is niet zomaar een naam, maar een manier van werken. Door te squinten (de ogen half dicht te knijpen) wordt het onderscheid gemaakt tussen de grote lijnen en de details. (KC)

Info: http://www.msq.be/nl/blog/pop-up-communicatiepraktijk