MEULEBEKE – Meulebekenaars Kirsten Vanwildemeersch en Annelies Van Daele, die zelf het wijn- en champagnehuis Plaque & Muselet uitbaten, zijn de trotse uitgever van het boek ‘The Taste of Tomorrow’, dat recent op de Jaarvergadering van FEVIA (de Belgische voedingsfederatie) werd uitgedeeld aan de leden en de genodigden. 

‘The Taste of Tomorrow’ handelt over de innovaties in de Belgische voedings- en drankindustrie. “Dit boek kwam tot stand omdat we overtuigd zijn dat België het mekka is van de “global food industry” en dat dit eens onder de aandacht mocht gebracht worden,” aldus de beide auteurs. “Grote en minder grote bedrijven uit diverse sectoren hebben hierin geparticipeerd en tonen hun producten of machinepark, klaar voor de toekomst. Internationale aankopers (in retail), R&D-verantwoordelijken, en andere specialisten (onder meer in de verpakking) geven hun mening over de Belgische producten. Het boek werd verdeeld onder FEVIA en de deelnemende bedrijven die dit op hun beurt aan hun klanten/leveranciers zullen overhandigen. Wij danken in de eerste plaats FEVIA, maar ook het team van West-Vlaamse noeste werkers, waardoor dit boek een pareltje is geworden.”

Rudi Devolder van Studio Tornado stond in voor de vormgeving, Mieke Vandecandelaere en Valerie Demoen van Fotocode voor de food fotografie en styling. Finaal was  Anouck Meier verantwoordelijk voor de copywriting.