Verzekeringsmakelaar Vanbreda Risk & Benefits, met hoofdzetel in Antwerpen, heeft twee sectorgenoten overgenomen. Daardoor is Vanbreda meteen de derde grootste verzekeringsmakelaar in de Benelux geworden. In West-Vlaanderen neemt Vanbreda  het kantoor Missinne Verzekeringen over, in Nederland het kantoor Kettlitz Wulfse. Missinne wordt geleid door Jan en Joost Missinne. Met de overname van Missine Verzekeringen, dat vestigingen heeft in het West-Vlaamse Kortemark en Nieuwpoort, verstevigt Vanbreda Risk & Benefits zijn positie nog als grootste Belgische verzekeringsmakelaar. Kettlitz Wulfse in het Nederlandse Nieuwegein stelt zo’n 45 mensen tewerk en heeft een jaarlijkse omzet van 6 miljoen euro.
Pedro Matthynssens, CEO van de Vanbreda-groep, benadrukt dat beide overnames zorgen voor een vrij sterke marktpositie, zowel in Nederland (waar het de top tien binnenkomt) als in België. De Vanbreda-groep is gespecialiseerd in verzekeringen en advies gericht op de bedrijfswereld. In een ver verleden is Vanbreda gegroeid uit de Bank Van Breda. Sindsdien zijn het twee volledig afzonderlijke bedrijven. Om dat duidelijk te maken is ook de schrijfwijze van de naam veranderd.
In 2016 boekte Vanbreda Risk & Benefits in België een omzet van 85,8 miljoen euro. Dit was een stijging met 8,3 procent ten opzichte van 2015. Missinne Verzekeringen is met 12 medewerkers en een omzet van 1,7 miljoen euro een gevestigde waarde in het West-Vlaamse makelaarslandschap. Volgens Pascal Joosten van Vanbreda Risk & Benefits wil de groep zo dicht mogelijk bij de klanten staan, zowel qua dienstverlening als qua geografische nabijheid.