open-caffeeHet netwerk event “Open Coffee” slaat volgende week dinsdag voor de tweede maal zijn tenten op in Brugge. Open Coffee  is een informeel netwerk event voor freelancers, ondernemers en professionals die op een informele en laagdrempelige manier hun professioneel netwerk willen vergroten. De informele bijeenkomst biedt de deelnemers een platform aan om gemakkelijk kennis te maken en interessante contacten te leggen bij een tas overheerlijke koffie en een koffiekoek. Vooral voor start-ups kan dit een boeiend platform zijn, mogelijks zelfs een absolute “place to be“. Deelnemen aan Open Coffee Brugge kan volledig vrijblijvend zonder verplichting en is volledig gratis. Geïnteresseerden kunnen komen netwerken van 8 uur ’s morgens tot 10 uur. “Het perfecte tijdstip om eerst te komen netwerken en interessante mensen te ontmoeten en om nadien de normale dagtaak aan te vatten,” aldus Tom Deraedt die het initiatief mee schraagt.

De kick-off in West-Vlaanderen vond plaats op 13 september in Brugge. Vanaf oktober vinden deze Open Coffees plaats op dezelfde locatie, telkens op de tweede dinsdag van de maand. Naast de opstart van de Open Coffee Brugge wordt er ook gewerkt aan een Open Coffee in Kortrijk, Oostende en Roeselare. De Open Coffee van Brugge wordt georganiseerd door de vaste partners Acerta, Freelancenetwork, SBB, Made In West-Vlaanderen en Regus.

Alle partners nodigen hun klanten en netwerk uit, waardoor er meteen een leuke mix ontstaat tussen bedrijven met en zonder personeel.(KC)

info: http://twikilist.com/OpenCoffeeBrugge