Nieuwe spelersbus BC Oostende kleurt West-Vlaams

IMG_3009Basketbalclub BC Oostende, meervoudig Belgisch kampioen en bekerhouder, heeft een nieuwe spelersbus in gebruik genomen, dit in samenwerking met vervoermaatschappij Keolis, de op één na grootste van de sector. De “BCO-bus” zal niet enkel ingezet worden voor de profspelers van de club, maar ook dienst doen als uniek vervoersmiddel om bezoekers van de Sleuyter Arena naar een wedstrijd in Oostende te  brengen. De goed uitgeruste bus biedt ruimte voor 37 passagiers.

De bus kleurt ook aardig West-Vlaams. Het aankleden van de bus gebeurde in drie fases. Het ontwerp werd door het grafisch ontwerpbureau CHILLI uit Gent in handen genomen. De productie van het ontwerp werd toevertrouwd aan het internationaal printbedrijf Mutoh uit Oostende. Finaal kleefde de Oostendse kmo Robinick, de bestickeraar, het geheel. “De “look & feel” is één facet, het configureren van zitplaatsen conform de wensen en de verwachtingen van de ploeg was minstens even belangrijk,” zegt Vanessa Flamez namens BC Oostende. “De inzet van een eigen BCO-bus draagt mee bij in het verder professionaliseren van de sportieve werking van de basketorganisatie.”

De bus kan ook worden ingehuurd door VIP’s, sportclubs, bedrijven, enzovoort. Ze kunnen het voertuig inhuren om zorgeloos een thuiswedstrijd te beleven. Onvergetelijke topsensatie en garantie op topbasket zijn de inzet. “Dit moet een aantrekkelijke formule worden voor bedrijven die denken aan een incentive,” aldus Vanessa Flamez. “Wie wil er niet graag op het zitje van de coach zitten of even MVP Dusan Djordevic zijn?” (KC)