O.B.A. opent kantoor in Antwerpen

Vofoto oba 2016 LRor  de eerste maal in zijn bestaan, treedt O.B.A. buiten zijn eigen provinciegrenzen. De keuze voor een bijkomend filiaal viel op Antwerpen. OBA (letterlijk: Overname Bemiddeling Advies) is als professioneel en onafhankelijk tussenpersoon gespecialiseerd in het aanbieden en verkopen van winstgevende bedrijven voor rekening van derden.

Het bedrijf werd 25 jaar geleden opgericht door Johan Coucke en kent de voorbije jaren een sterke groei die het vooral te danken heeft aan zijn onkreukbare reputatie, zijn integere en gelijktijdig ook discrete imago. Het realiseert zo’n 25-tal transacties per jaar en kan méér dan 450 geslaagde referenties voorleggen. Martijn Coucke, zoon van de stichter, werkt in de tweede generatie al jaren mee. In West-Vlaanderen heeft O.B.A. een grote geloofwaardigheid opgebouwd.

Het Antwerpse kantoor, dat begin dit jaar zijn deuren opende, wordt geleid door Wannes Hendrickx. Hij is Master Toegepaste Economische Wetenschappen, aangevuld met bijkomende Masters in financiële en fiscale vakgebieden. Hij heeft intussen 10 jaar werkervaring in de adviesverlening aan kmo’s. (KC)

foto: Geert Buyse, Wannes Hendrickx, Johan Coucke, Jo Decoutere, Liesbet Desmet & Martijn Coucke.