Obumex opent nieuwe flagshipstore in hartje Brussel

ostyn geert 2 Op 10 maart opent Obumex uit Staden een nieuwe showroom in hartje Brussel. “Het wordt een Obumex-universum dat onze typische signatuur draagt,” aldus zaakvoerder Geert Ostyn. “Naar goede gewoonte spelen uitgebalanceerde en uniek vormgegeven interieurs opnieuw de hoofdrol in dit nieuw ontmoetingspunt, waarvan de inrichting de diversiteit van ons maatwerk weerspiegelt.”

Obumex is bekend als het nec plus ultra voor interieurinrichting, en dit op basis van zorgvuldig geselecteerde materialen en meubelstukken. Het parool luidt dat het beste net goed genoeg is. Na Parijs en Antwerpen kan nu ook de Brusselse beau monde voor de tweede maal kennis maken met Obumex (het bedrijf had er al een showroom in de buurt). In de bovenstad wordt op een ruimte van 250 vierkante meter en gespreid over twee verdiepingen een uitgebreid aanbod getoond waarbij sierlijke ontwerpen in rijke materialen de hoofdrol spelen. Deze eigenwijze creaties zijn van de hand van gedreven ontwerpers en exclusief bij Obumex te verkrijgen. “Onze Obumex flagshipstore Brussel biedt via verschillende modules een waaier aan inspiratie,” aldus Ostyn. “Hier zal de hectiek van de drukke binnenstad even on hold worden gezet.”

Obumex heeft in Staden een eigen productie atelier. De familiale kmo heeft in binnen- en buitenland referenties waar anderen slechts kunnen van dromen. Met Thomas Ostyn treedt de derde generatie aan. Grootvader Eli Ostyn startte het bedrijf op in 1960, toen nog als fabrikant van schoolmeubelen. Bij Obumex werken om en bij de honderd mensen. (KC)