STADEN – Met de ultieme interieurbeleving in een nieuwe showroom wil Obumex nog maar eens het beste van zichzelf tonen. Na Knokke, vorig jaar, is nu Gent aan de beurt. De nieuwe ‘etalage moet in april de deuren openen.

Groot nieuws voor interieurliefhebbers: eind april 2018 opent Obumex zijn grootste showroom tot nog toe. Aan de Kortrijksesteenweg in Sint-Denijs-Westrem wordt dan Obumex Gent geopend, een totaalconcept met maar liefst 500 m2 tentoonstellingsruimte. Deze beslaat de volledige benedenverdieping van een indrukwekkend pand naar een ontwerp van CAAN Architecten en Rietveld Projects.

Het nieuwe Gentse Obumex-universum moet de bezoekers betoveren met een 3-tal unieke keukenconcepten en met volledig ingerichte sfeercorners die het Obumex-vakmanschap op het vlak van totaalinterieurs weerspiegelen. Daarnaast is er ruimte voor een selectie verfijnde Italiaanse en Franse meubelcollecties, aangevuld met elegante plaids, textiel en accessoires om elk interieur op de meest persoonlijke manier aan te kleden.

Obumex, het bedrijf van Geert Ostyn en zoon Thomas, wil zich in de nieuwe showroom van een verrassende kant laten bewonderen. Naast de showrooms van Brussel en Antwerpen met hun eigentijdse city-look en de boetiek in Knokke met zijn ontspannen kustatmosfeer, zal de nieuwe Gentse ruimte in ware hipsterstijl een vette knipoog geven naar het Parijse bohémienleven.