Oost-Vlaamse familie Orlans grasduint voor zaken in West-Vlaanderen

10 Jaar Eventor - 136Het Oost-Vlaamse Eventor organiseert voor de negende keer een exclusief dagprogramma voor zakenlui en bedrijven naar Parijs-Roubaix, ofte de Hel van het Noorden. Op het “Domaine de la Rosée” in Mérignies wordt langs de Secteur Neuf een volledig programma in elkaar gestoken. Voor wie Parijs-Roubaix van op de eerste rij wil meemaken, en in marge denkt aan een team building event, of een VIP-formule met klanten, medewerkers of leveranciers, is dit een uniek aanbod. Topsport, culinaire genot en amusement staan er centraal.

Eventor is het bedrijf van de familie Orlans, vertegenwoordigd door vader Patrick en zoon Olivier. Patrick Orlans is wel bekend als commercieel manager van KV Oostende en vroeger van Club Brugge. Opvallend is dat de familie Orlans voor ruim 70 procent van haar events en activiteiten neerstrijkt in West-Vlaanderen. Dat is meer bepaald het geval bij Oostende Koerse, bij de organisatie van het “EK op groot scherm” in Oostende, bij de Versluys Cyclocrosse in Bredene, bij het boksgala in Izegem, en bij KV Oostende. Ook voor Parijs-Roubaix wordt in de eerste plaats gelonkt naar het West-Vlaamse ondernemersgild. Zo zal de ingelegde bus vertrekken vanuit Kortrijk.

Eventor, dat events helpt organiseren en opluistert, werd in 2005 opgericht door Patrick Orlans. In 2010 nam zoon Olivier samen met zijn echtgenote de zaak over. Patrick Orlans blijft adviseur. (KC)