OOSTENDE – Ibis budget Oostende Airport opende de voorbije dagen de deuren. Het hotel behoort tot het hotelpatrimonium van Chateau Residenties en wordt gemanaged door PREM Group Continental Europe met hoofdkantoor in Drongen. Chateau Residenties is vandaag een begrip voor vastgoed aan de kust. Al meer dan 40 jaar is Chateau Residenties één van de grootste projectontwikkelaars voor opbrengstvastgoed en 2e verblijven in België. De missie is om tegen een democratische prijs een kwalitatief gamma van tweede verblijven, hotelkamers, Holiday Suites (vakantiesuites) alsook vastgoedprojecten in combinatie met sociale verhuurkantoren aan te bieden.

Het gloednieuwe hotel is gelegen op de Kalkaertweg en is vlot bereikbaar met de wagen (E40/A10). De luchthaven Oostende-Brugge ligt vlakbij en het strand en de kusttram liggen op wandelafstand van het hotel, net zoals het provinciedomein van Raversyde. Ibis budget Oostende airport is gevestigd in een gloednieuw gebouw.
Het hotel beschikt over 102 kamers, zowel twee- als drie-persoonskamers waardoor het hotel ook geschikt is om met het gezin te overnachten. Daarnaast zijn er eveneens vijf mindervalide kamers beschikbaar. Alle kamers zijn voorzien van gratis draadloos internet en airconditioning.
De franchise met AccorHotels worldwide werd bewust gekozen. De merknaam Ibis budget staat voor een budgetvriendelijke hoteloplossing met een goed slaapcomfort en een lekker ontbijt. Hotelgasten kunnen lid worden van het getrouwheidsprogramma, LeClub AccorHotels, waarbij punten gespaard worden die ingewisseld kunnen worden tegen overnachtingen of andere voordelen.
Door de link met PREM Group is Ibis budget Oostende airport nu eveneens verbonden met een netwerk van 46 hotels in België, Nederland, Ierland, UK en Frankrijk. Hierdoor zal het kunnen mee profiteren van de commerciële relaties van al deze hotels en dit zowel op toeristisch als op zakelijk vlak. Bert Degryse, general manager Ibis budget Oostende airport, besluit: “De combinatie van een gloednieuw hotel, de franchise met AccorHotels en het professioneel management onder PREM Group geeft mij vertrouwen in een succesvolle toekomst.”