De West-Vlaamse dealer Opel Decaigny heeft de prijs gewonnen als beste Opel bedrijfswagendealer van België. De familie achter het bedrijf toont zich terecht fier met deze onderscheiding en zegt in alle bescheidenheid dat het alles te danken heeft aan de klanten. Waarvan akte.

Opel Decaigny heeft eigen vestigingen in Izegem en Tielt. Het is een typisch familiebedrijf, gestart in 1969 en sinds 1979 officieel Opel verdeler. Tot voor kort was er ook een concessie namens Chevrolet maar het Amerikaanse merk besloot in 2014 om geen nieuwe wagens meer te verdelen in Europa. “Wij blijven uiteraard erkend Chevrolet reparateur en bieden onze Chevrolet klanten dezelfde excellente service en ook dezelfde garantievoorwaarden”, aldus de eigenaars. “Na 13 jaar United Motors (fusie Opel Izegem, Opel Tielt, Opel Roeselare en Opel Ieper) kozen we opnieuw voor een eigen verhaal. Per 1 juli 2014 kregen onze vestigingen de vroeger vertrouwde naam Decaigny terug.”

De familie Decaigny zet naar eigen zeggen alles in op een dubbele focus: klantentevredenheid en klantenbeleving. “We denken mee met onze klanten en zoeken naar de beste oplossing”, heet het. “Hiervoor staan jarenlange expertise en een professioneel team garant.” De dealer richt zich zowel op de b-to-c markt als op de b-to-b markt.