“Open Coffee” event in Wevelgem

P1070958 (912 x 684)Op 26 april bundelen Acerta, BC Group Wevelgem, Freelancenetwork, Made in West-Vlaanderen en SBB Accountants & Adviseurs de krachten om ondernemers en zelfstandigen een boeiend netwerkmoment aan te bieden: een zogenaamde “Open Coffee” in de regio Kortrijk. Zakelijke contacten leggen is niet altijd even gemakkelijk. Een gesprek met een klant of prospect verloopt dan ook beter op een informeel netwerkevenement, wat de bedoeling is van Open Coffee.

Open Coffee is elders al uitgegroeid tot een begrip. De vaste afspraak tussen freelancers, ondernemers en zelfstandigen kent dan ook een groot succes in verschillende regio’s in Vlaanderen. Voor West-Vlaanderen betreft het een primeur. Bij de morgenkoffie met koffiekoeken kunnen alle deelnemers met elkaar kennis maken en interessante contacten leggen. Met Made in West-Vlaanderen staan we 100 procent achter dit concept,” aldus Dominique De Pesseroy, marketing manager bij Made in. “Wij staan digitaal dicht bij de ondernemers en willen dit ook doen via de Open Coffee-formule.”

Ook de andere partners geloven ten volle in het initiatief.  Het partnership geeft ons de kans om onze expertise te verbreden,” aldus Kristof Van Yperzele, business development manager bij Acerta. “Door deze samenwerking worden zelfstandigen en ondernemingen nog beter ondersteund, wat hun organisatie enkel ten goede komt.” Alle partners nodigen hun klanten en netwerk uit, waardoor er meteen een leuke mix ontstaat tussen bedrijven met en zonder personeel. De Open Coffee in Kortrijk gaat vanaf nu maandelijks door elke vierde dinsdag van de maand. Het ontbijt start om 8u15 en eindigt om 10u15. De aanwezigen krijgen de deelnemerslijst achteraf toegestuurd via mail en kunnen op voorhand nagaan wie er komt. Vooraf inschrijven is gewenst. De organisatie is in handen van het Bedrijvencentrum Wevelgem. Gratis inschrijven kan hier. (KC)