Philippe Muylle (MPM Consult) en voormalig gedelegeerd bestuurder van de Compagnie Het Zoute, gaat als bestuurder aan de slag bij Verstraete Woonprojecten uit Kortrijk. Philippe Muylle treedt op als adviseur voor Verstraete Woonprojecten, dat op korte tijd een belangrijke speler geworden is in projectontwikkeling. Beide partijen hebben het over een win-win ofte een perfect huwelijk tussen  de knowhow van een ervaren specialist in de materie en een jong bedrijf met torenhoge ambities.

“Kort na mijn vertrek bij Compagnie Het Zoute stelde Christophe Verstraete, zaakvoerder van Verstraete Woonprojecten, mij voor om zijn bedrijf te vervoegen als onafhankelijk bestuurder”, zegt Philippe Muylle. “Lang heb ik daarover niet getwijfeld. Verstraete Woonprojecten staat voor kwalitatieve en duurzame ontwikkelingen met respect voor de wensen van de eindgebruiker. Dat zijn waarden die ik gedurende mijn volledige carrière in alle projecten heb proberen te implementeren en die ik nu graag op deze manier verderzet.”

Verstraete Woonprojecten is op vijf jaar tijd sterk gegroeid en wil de volgende jaren op dat elan verder bouwen. “Het is belangrijk om je als zaakvoerder van een bloeiende onderneming te laten omringen door ervaren mensen die op een objectieve en kritische manier de verdere stappen kunnen evalueren en bijsturen”, aldus Christophe Verstraete. “Daarom is het een goede zaak voor Verstraete Woonprojecten dat Philippe Muylle toegezegd heeft om vanaf heden zijn kennis en ervaring met mij te delen. Op die manier staan wij met nóg meer expertise samen sterk voor de uitdagingen van onze lange-termijnvisie.”
Eerstvolgende project van Verstraete Woonprojecten is alvast het prestigieuze kantorencomplex op de Beneluxlaan, namelijk het Kortrijk Business Park.