Deze week nog opent modeketen Poker Jeanstore een nieuwe vestiging in Boortmeerbeek. Het wordt ondertussen al het 23e filiaal van de keten in België. In Boortmeerbeek wordt er een pand gedeeld met een winkel van Tape à l’oeil. Poker Jeanstore is bezig aan een snelle expansie en ook West-Vlaanderen zal dat ondervinden. Naast de nieuwe winkel in Boortmeerbeek opent de retailer ook filialen in Waregem en Herstal. Tot voor kort was de keten enkel te vinden in Brussel en Wallonië, maar sinds 2015 heeft ze ook de oversteek gemaakt naar Vlaanderen. De winkel in Waregem wordt de eerste in onze provincie.

Met drie nieuwe vestigingen blijft Poker werk maken van zijn snelle expansie in heel het land. De focus ligt helemaal op het aanbod van jeans in allerlei soorten, maten kleuren en gewichten. De eerste winkel opende al in 1982 de deuren, maar pas in september 2016 werd de twintigste Belgische vestiging geopend. Nu lijkt alles nog in een stroomversnelling te komen met de opening van drie nieuwe winkels op rij.

Poker is een commercieel merk van de maatschappij Promotex International uit Waterloo. De winkels zijn dé referentie geworden in jeans- en sportswear. Sinds eind 2014 wordt er ook een ruim aanbod jeans en sportswear op de webshop aangeboden.