Renson haalt een baanbrekend contract binnen op de Aziatische markt

Renson AzieRenson ShangaiMet een “torenhoog” project in wereldstad Shanghai laat Renson uit Waregem eens te meer van zich spreken. De Aziatische markt was al geen onbekend terrein maar nu wordt er het grootste contract ooit binnengehaald. Renson is al sinds 2013 actief op de Aziatische markt. Vandaag is de trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen vertegenwoordigd in China, Taiwan, Hong Kong, Signapore, Thailand, Indonesië en Japan.

Renson gooide eerder al eens hoge ogen door een Lagune terrasoverkapping te installeren op de 58ste verdieping van het Ritz Carlton hotel in Shanghai. “Maar het Black Forest- project in dezelfde stad is nu wel het eerste project van deze grootte in Azië”, verduidelijkt Rick Heintjes, Rensons sales manager voor Azië. “Dit project omvat de plaatsing van maar liefst 3000 Fixscreens in high-end residentiële appartementen, verdeeld over 3 torengebouwen. De eerste van die torens werd al uitgerust met 985 van die types doekzonwering. Het contract voor het tweede en derde torengebouw werd eind september 2015 afgesloten met plaatsing voorzien in mei 2016.”

Deze overeenkomst heeft een tegenwaarde van meer dan 1,8 miljoen euro. Paul Renson vindt het een logische stap in de internationale expansie. Renson’s ambitie bestaat erin om van een Belgisch bedrijf uit te groeien tot een wereldspeler op het vlak van ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen,” zegt de CEO. “Projecten als dit in Shanghai geven ons een nieuwe boost om verder te gaan op de ingeslagen weg.” (KC)