WAREGEM – Renson groeit. En dat is nog zacht uitgedrukt, want de Belgische trendsetter in ventilatie, zonwering, terrasoverkappingen en gevelbekleding is al enkele jaren aan een ongeziene opmars bezig. Dat de ambities van de in Waregem gevestigde fabrikant tot ver over de Belgische grenzen reiken, is daar niet vreemd aan. En dus zijn er logischerwijze heel wat nieuwe vacatures in te vullen.

Onlangs overschreed Renson de magische grens van 1000 werknemers wereldwijd en daar stopt het lang niet bij. Want om hoge ogen te kunnen blijven gooien met z’n state of the art producten, staan nog heel wat vacatures open: van interne en externe sales medewerkers over technische R&D-profielen tot productiemedewerkers. Op alle niveaus is Renson op zoek naar nieuwe krachten met ondernemerszin, mensen die autonoom kunnen werken en hun ei kwijt kunnen in een ambitieuze en dynamische werkomgeving met kansen om mee te groeien met de firma. ‘In totaal hebben we op dit ogenblik tussen de 30 en de 40 vacatures”, aldus Nele Verschueren, talentscout bij Renson.

Innovatie zit in het DNA van Renson ingebakken. De uitgebreide R&D-afdeling is daar en duidelijk bewijs van. Ook in de toekomst wil het Waregemse bedrijf van CEO Paul Renson de concurrentie steeds een stapje voor zijn door totaaloplossingen te bedenken op het vlak van energiezuinigheid en design. De achterliggende ambitie is altijd: bijdragen aan gezond en comfortabel leven, wonen en werken. Nu Renson met z’n totaaloplossingen ook steeds meer inzet op connectiviteit, ‘internet of things’ en ‘smart homes’ komen trouwens ook nieuwe teams de kop op steken en bieden er zich de nodige opportuniteiten aan voor specialisten op dat vlak.

info: www.renson.be/jobs