Christian Paar wordt de nieuwe verkoopdirecteur van de Revor Group (Meulebeke) voor Duitsland en Oostenrijk. Dat laat de De Belgische Revor Group weten. Met de bedrijven Jaritex, Styldecor, Revor en Revor International is het de ambitie om de Duitse en de Oostenrijkse markt actiever te bewerken. Met meer dan 45 jaar ervaring biedt Revor Group een breed gamma producten aan binnen de sector van het slaapcomfort, van budgetvriendelijke boxspring sets tot exclusieve en innovatieve producten. De productie vindt plaats in de productie-eenheden in West-Vlaanderen en de recente hoogwaardige productie eenheid in Hongarije.
Revor produceert een aantal exclusieve en innovatieve producten aan. Zoals de op maat en persoonlijk instelbare boxspring Individuall, een GSM-straling werend gamma I-sleep en de matrassenlijn Anatomic, die een revolutie heet te zijn in de matraswereld. De groep biedt ook de mogelijkheid om via een private label een matras of boxspring op de markt te introduceren. Slapen is een belangrijk actueel thema en de groep wil een vooraanstaande rol blijven spelen in deze snel evoluerende business.

Met de ervaren Christian Paar in huis acht de Revor Group zich ster genoeg om in de Duitse en de Oostenrijke markten verder door te breken dan nu het geval was. De Revor Group van Jan Maes (links op de foto) heeft in eigen regio vestigingen in Ingelmunster en Meulebeke maar wil zich tegen 2018 hervestigen op de oude Prado-site in Kuurne. Jan Maes is familie van Luc Maes van Latexco.