Ring Shopping Center pakt uit met nieuwe app-applicatie

114805F0086-INGRDe applicatie van Ring Shopping is geld waard“. Met die slogan lanceerde het Ring Shopping Center in Kuurne zopas haar gloednieuwe applicatie. De Ring Shopping app loodst de klant doorheen het winkelcentrum dankzij gerichte en up–to-date communicatie. Bovendien beloont Ring Shopping trouwe klanten met getrouwheidspunten, waarmee ze een Gift Card van €15 bijeen kunnen sparen.
Winkelcentra van Wereldhave, waaronder Ring Shopping, pakken voor het eerst uit met dit getrouwheidssysteem. Het systeem werkt met e-Beacons, kleine apparaten die door middel van Bluetooth-technologie signalen kunnen opvangen en verzenden naar smartphones die zich in de buurt bevinden.
Eens de applicatie is gedownload en Bluetooth is geactiveerd, ontvangt de klant één getrouwheidspunt wanneer hij/zij het winkelcentrum binnenstapt. Bij een bezoek aan de infobalie kan men een tweede punt verkrijgen. Het systeem zit zo in elkaar dat elke klant maximaal 2 punten per dag kan verdienen. Eens de kaap van 150 punten bereikt is, heeft de klant recht op een Gift Card van €15. Tijdens de eerste week van de lancering kunnen klanten maar liefst 5 getrouwheidspunten verzamelen. (KC)