Het Roeselaarse beMatrix ziet zijn revolutionaire concept LEDskin® bekroond met de prestigieuze Red Dot Award/Product Design 2017. beMatrix is een specialist  inzake standenbouw en is daarin zeer innovatief en dat sinds het startjaar 1993. Volgens CEO Edwin Van der Vennet maakte de LEDskin® een grote indruk op de 40-koppige jury van deskundigen, die zich boog over 5.500 inzendingen uit 54 verschillende landen. Enkel de allerbeste designs waren in staat om het enthousiasme van de jury te winnen en omwille van het kwalitatief hoogwaardige ontwerp werd de LEDskin® met een Red Dot Award bekroond.
De prijsuitreiking van dit gerenommeerde kwaliteitslabel ging door op 3 juli 2017 in het Opera House in Essen. Na de prijsuitreiking wordt het winnende West-Vlaamse concept een jaar lang tentoongesteld worden in het Red Dot Design Museum in het Duitse Essen. 
Met LEDskin® zorgt beMatrix opnieuw voor een revolutie in de wereld van de standenbouw. Volgens beMatrix gaat er niets boven catchy videobeelden, allerhande animaties of bewegende grafische elementen. Daar was de jury van de Red Dot Award het duidelijk mee eens. LEDskin® maakt van een stand een echte hotspot, vol animatie, beweging en beleving. 
Het bedrijf beMatrix groeide met CEO’s Stefaan Decroos en Edwin Van de Vennet uit tot een innovatieve wereldspeler. De productie vindt plaats in de eigen werkplaatsen. Naast drie productie-centra in Europa, de VS en Azië, heeft de kmo nog eens acht service hubs wereldwijd voor huur en technische ondersteuning.