Roeselaarse interimgroep vind! stapt in wielerploeg

vind! cycling project_Lieselot Decroix; Nathalie Christiaens_Roeselare SportInterimbedrijf vind!, specialist in het rekruteren van technisch geschoolde mensen, gooit zich met een eigen team op de West-Vlaamse wielersport. Dat doet het via sponsoring en steun aan een team van jonge, beloftevolle talenten uit de eigen regio. Het team telt zeven belofterenners die in alle vertrouwen moeten kunnen groeien.

Rekruteringsbedrijf vind! van CEO Nathalie Christiaens schaart zich achter concepten als jong, dynamisch, beloftevol en sportief. Nathalie Christiaens ziet een mooie parallel met wat zij en haar team doen: “Investeren in jonge, beloftevolle talenten is een belangrijke stap naar een stabiel team, en dat geldt ook voor ondernemingen,” zegt Christiaens. “vind! creëert kansen door technische talenten in eigen streek een job te geven en te integreren bij bedrijven in de regio. Wij staan dan ook volledig achter de nieuwe aanpak van de ploeg.”

Het “vind! cycling project” werkt vanuit een duidelijke missie waarbij belang gehecht wordt aan de eigen bedrijfsfilosofie zoals een perfecte organisatie, opleiding en discipline. De wielerploeg wil, alweer onder invloed van zijn sponsor, ook zo het verschil maken: iedere renner krijgt evenveel respect en aandacht, ervaringen delen wordt gestimuleerd, elke renner staat zelf in voor het onderhoud van zijn fiets, en er wordt ook doorzettingsvermogen verwacht. De teamleden combineren hun sport immers met studies of een job. (KC)