0437_IMG_5697

2016 brengt goede voornemens en lekkere recepties. Het Roeselaarse Bubble Bites wil zijn steentje bijdragen met een naar eigen zeggen gloednieuw food concept. Laat een chef los op heerlijke seizoensgebonden ingrediënten, serveer de culinaire werkjes in een doorzichtige, trendy bol bij je thuis of tijdens je event en bedien jezelf. Het concept is los, ongedwongen en lekker praktisch. Geen voorbereiding, geen bediening, geen afwas. Bubble Bites biedt kleine gerechtjes in een hip en doorzichtig jasje. De culinaire en funky upgrade voor feestjes kondigt zich aan als eerste hype van het nieuwe jaar. Flexibele catering “Made in Roeselare”.

“Belangrijk om te weten is dat het unieke van het concept ligt in de combinatie van de gerechtjes in de transparante bubbles  met een designmeubel,” aldus zaakvoerster Isabel D’Hulster (30). “Het designmeubel is een belangrijk element binnen Bubble Bites. Het zorgt niet alleen voor een bepaalde sfeer maar dankzij het meubel is Bubble Bites praktisch en kosten efficiënt doordat er personeel kan uitgespaard worden.”

Bubble Bites is een idee van Isabel D’Hulster (30) uit het West-Vlaamse Roeselare. Al tien jaar lang organiseert ze als zaakvoerder van eventbureau Présence exclusieve feesten op maat.  Die ervaring zet ze met Bubble Bites om in een funky cateringconcept, betaalbaar voor iedereen. “Je geniet van lekkere gerechtjes, zonder de dure kosten van een mobiele keuken of lange werkuren van personeel,” zegt D’Hulster. “Bediening kan, maar hoeft niet. Gasten nemen lekker zelf wat ze willen. Dat is net het leuke aan Bubble Bites.” (KC)