ROESELARE – Cruisen wordt met de dag populairder. Het aanbod breidt in snel tempo uit en wordt steeds diverser. Keuzemogelijkheden te over, waardoor het alsmaar moeilijker wordt om de cruise te vinden die het best aansluit bij uw interesses, wensen en budget. De Groep All Ways Cruise pakt daarom uit met een eerste gespecialiseerde beurs.

Op het ‘All Ways Cruise Salon’ krijgen bezoekers de kans om de verschillende rederijen en hun vaarroutes met elkaar te vergelijken om zo op zoek te gaan naar de geschikte cruise. All Ways Cruises is een specialist voor zee- en riviercruises overal ter wereld. Wat dacht u van een zeecruise die u vanuit Zeebrugge naar de Noorse Fjorden brengt? Of scheept u liever eens in op een culinaire Middellandse Zee Cruise waarbij u aan boord vergezeld worden door één of meerdere Belgische topchefs? Of waarom niet eens op een Europese riviercruise gaan?
Het All Ways Cruise Salon in Roeselare (Mercure Hotel) is gratis toegankelijk en staat gepland voor komende zaterdag. Een team van gespecialiseerde medewerkers en reisleiders zullen er aan de hand van boeiende presentaties iedereen kennis laten maken met het uitgebreid aanbod.