De Rocker Logistics, het in Wetteren gevestigde bedrijf van de West-Vlaamse (Bellegem) serial entrepreneur Rudy Denutte, heeft een mooie scalp aan zijn gordel. De kmo heeft het logistiek contract in de wacht gesleept voor de afgewerkte producten van La William uit Londerzeel. Het bekende merk La William, producent van de meest smaak- en kwaliteitsvolle sauzen, heeft haar volledige logistiek afgewerkte producten toevertrouwd aan De Rocker Logistics. De sterk stijgende verkoop van La William, die zich  naast de professionele markt nu ook meer en meer op de consumentenmarkt richt, ligt aan de grondslag van deze strategische beslissing.

Sinds 1 september 2016 haalde De Rocker Logistics al de dagelijkse productie van La William af en voerde die onder geleide temperatuur naar haar nieuwe vestiging te Baasrode. Daar worden de producten, eveneens onder geleide temperatuur gestockeerd en worden de dagelijkse  verzendingen volgens het “First Expired First Out“-principe verzameld en voorbereid voor verzending. Op 1 november kwam daar nog een dimensie bij en mocht De Rocker Logistics vanuit haar hoofdvestiging te Wetteren ook instaan voor de volledige temperatuur gecontroleerde distributie in de Benelux van alle La William leveringen. Nu wordt de volledige logistieke flow  ondersteund door het volledig vernieuwde warehouse en transport management systeem van De Rocker. Beide bedrijven zijn voor de uitwisseling van gegevens met elkaar geïntegreerd en de volledige voorraad wordt via scanning in  real time beheerd.

Eigenaar en CEO Rudy Denutte van de Rocker Logistics heeft het over een referentiecontract. “Voor De Rocker Logistics, origineel een transportbedrijf uit 1953,  is het verwerven van dit lange termijncontract een bekroning op haar streven naar het meer en meer verlenen van logistieke diensten met toegevoegde waarde aan de voedingsindustrie en het verbreden van haar klantenportefeuille”, aldus Denutte. De Rocker Logistics kan sedert jaar en dag rekenen op het vertrouwen van grote voedingsconcerns zoals Algist Bruggeman,  Barry Callebaut, Cargill, Fuji Oil, Puratos en andere grote namen. Het contract brengt meteen een extra tewerkstelling mee van vier personen bij De Rocker Logistics. De Rocker heeft vestigingen in Baasrode en Wetteren.