Sanctorum & Co breidt uit via integratie van het Boekhoudkantoor Raf Frimout

Sanctorum kantoorSanctorum & Co, met vestigingen te Harelbeke, Rumbeke en Komen is een erkend accountants- en fiscaal kantoor dat zich profileert als een partner voor de familiale onderneming, met nadruk op resultaatgericht advies inzake accountancy, fiscaliteit en ondernemen. Sanctorum & Co bestaat uit een 30-tal medewerkers die ter beschikking staan van ondernemingen die kwalitatief werk en een intense persoonlijke begeleiding waarderen.

Het boekhoudkantoor Raf Frimout zal nu samensmelten met de huidige vestiging van Sanctorum & Co Rumbeke. Door deze toetreding kunnen de klanten van het kantoor Frimout eveneens beroep doen op de knowhow en ervaring van Sanctorum & Co. Raf Frimout blijft samen met zijn medewerkers de gesprekspartner en zaakvoerder die de volle verantwoordelijkheid verder zal opnemen tegenover de klanten.

Teneinde over voldoende ruimte te beschikken wordt begin 2016 verhuisd naar een volledig nieuwe locatie op het Kerkplein 18 te Rumbeke. De kantoren te Harelbeke en Komen blijven op hun vertrouwd adres. www.sanctorum-co.be

Geschreven door Marc Lerouge