Savaco krijgt Hewlett Packard award

savacoSteeds streven naar duurzame relaties. Het is sinds jaar en dag één van de speerpunten in het beleid van Savaco, de Kortrijkse ICT kmo van stichters Carl Sabbe en Rik Vandemoortele. Niet alleen in het opbouwen van relaties met klanten en medewerkers, maar evenzeer in de samenwerking met technologiepartners. Dat wordt kennelijk naar waarde geschat en niet door de minsten. Zopas mocht Savaco de HPE Loyalty Award in ontvangst nemen, een prijs die toegekend wordt door de Amerikaanse multinational Hewlett Packard. .

Wim Vandermeersch van het Savaco managementteam was van de partij op de uitreiking in het Koninklijk Museum voor Kunst en Geschiedenis in Brussel en nam deze mooie award met plezier in ontvangst. Hij licht toe: “Ondanks de veranderingen binnen HP -HP werd in november 2015 opgesplitst in HP Inc en Hewlett Packard Enterprise (HPE) – is er één constante in de samenwerking met Savaco. Al jaar en dag is er een sterk wederzijds respect en vertrouwen in elkaars kunnen. Savaco gelooft in de oplossingen van HPE en HPE gelooft in de visie, aanpak en technische knowhow van Savaco om eender welk ICT infrastructuurproject, on-premise of in de cloud, tot een goed einde te brengen. Het doet deugd vast te stellen dat HPE onze manier van werken sterk weet te waarderen. We zijn dan ook best wel trots op deze award.”

Savaco, opgericht in 1991, is een informaticabedrijf met hoofdzetel te Kortrijk en gespecialiseerd in het aanbieden van IT-oplossingen aan bedrijven. Precies 25 jaar terug besloten burgerlijk ingenieurs Carl Sabbe (57) en Rik Vandemoortele (55) om na een ervaring bij LVD, het op eigen houtje te proberen. In de snel roterende IT-wereld, met zijn niet aflatende stroom aan innovaties, tekent Savaco al een kwarteeuw voor groei. (KC)